• DSC_0327_web.jpg

    Energetisch healing, voor het verwijderen van negatieve energie, en energetische blokkades uit je lijf. Inzicht en healing van trauma’s uit je jeugd, verleden en vorige levens. Het ombuigen van belemmerende overtuigingen.​ Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie, een moment voor jezelf.

  • Reiki behandeling

    Kundalini Reiki geeft heling op pijnlijke plekken, helpt het natuurlijk herstelvermorgen en brengt je energetisch in balans. Maar helpt ook bij psychische problemen, situaties in dit leven, in vorige levens, of het loslaten van trauma's. Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie, een moment voor jezelf.

  • Orakel kaartlegging uit verschillende decks. Krijg antwoord op vragen:

    Hoe nu verder te gaan in mijn situatie? Wat helpt mij om mijn keuze te maken? Ik wil graag inzicht in mijn relatie. Welke boodschap geeft het universum mij? De kaart geeft een bepaalde boodschap die alleen voor jou bedoeld is. 

  • Chakra healing met edelstenen. Het doormeten en in balans brengen van alle chakra punten in het lichaam. Blokkades helpen oplossen en werken aan een energetische balans in het lichaam, dmv edelstenen en healing.

natuur1.jpg

Pakket prijzen

Combinatie van verschillende behandelingen

Bij het kiezen van verschillende behandelingen samen kun je kiezen uit pakket prijzen.

Aantrekkelijke prijzen voor mooie behandelingen.

DSC_0559_web.jpg

© 2020 Spiritual Energy Healing WvK