Een herstel periode van een burn-out kan lange tijd duren en verschillende fases doorlopen.

Vaak tref ik cliënten in mijn praktijk die te maken hebben met burn-out klachten, maar het gevoel hebben via de reguliere zorg niet verder te komen. Er zijn natuurlijk meerdere therapieën of manieren om je burn-out klachten aan te pakken.

Ter ondersteuning van je herstel kan een energetische behandeling enorm helpen.

 

Waarom?

Een burn-out is een teken van je lichaam dat je te veel hebt gedaan of te veel hebt moeten verwerken. De rem gaat erop, je systeem is overbelast. Je lichaam geeft aan ERROR. Om weer terug in balans te komen gaat het niet alleen om het lichamelijke herstel. Maar vooral om het mentale en emotionele herstel.

 

Wat de meeste mensen vaak over het hoofd zien is dat er ook nog een energetisch systeem is wat aandacht nodig heeft tijdens je herstel. Dit werkt namelijk enorm samen met de andere systemen en kan je helpen door deze moeilijke tijd heen te komen, en weer in balans te komen.

 

Hoe dan?

Er zijn verschillende behandelmethodes waarbij er gewerkt wordt aan je energetisch systeem. Er wordt gekeken naar blokkades die zijn opgebouwd door trauma's, en deze worden opgelost. Met opgelost bedoelen we, losmaken, zodat je er in het tempo wat je zelf aan kan, mee aan de slag kan. Je zal het moeten verwerken en een plekje moeten geven.

 

Dankzij de energetische behandeling krijg je de rust in je hoofd om hier over na te denken en mee aan de slag te gaan. Het helpt je naar binnen te keren en te werken aan je herstel.

Daarnaast helpt het je lichamelijke klachten te verlichten en de focus te leggen op de oorzaak, en niet op de symptomen.

 

Wanneer?

Wanneer zou je dan een energetische behandeling moeten ondergaan, tijdens je burn-out herstel?

Dit kan tijdens de gehele periode, je krijgt namelijk nooit meer te verwerken dan je aan kunt. Waar het de ene keer helpt om je rust en ontspanning te geven, kan het de andere keer helpen met inzichten en trauma verwerking.

 

Advies is om meerdere sessies te ondergaan, om stap voor stap te werken aan het herstel. Je pakt namelijk iedere keer wel een ander onderdeel aan, gedurende een aantal maanden.

We laten 4 weken tussen een behandeling zodat je zelf aan de slag kan gaan, en zaken op je in kan laten werken. Maar heb je eerder behoefte aan een gesprek of behandeling kan dat natuurlijk altijd.

 

Wat?

Mijn ervaring met Burn-out herstel is dat verschillende behandel technieken je kunnen helpen. 

Daarom ook heb ik speciaal het Burn-out Traject opgestart.

Dit traject wordt uitgesmeerd over een aantal maanden.

 

💫

We starten met een Energy Healing, waarbij de we grootste blokkades opsporen en aanpakken.

💫

Daarna plannen we een Reiki behandeling in, intuïtief zal ik aanvoelen welke Reiki vorm passend is voor dat moment.

💫

De laatste afspraak van dit traject is een combinatie afspraak, een Energy Healing samen met Reiki.

💫

Daarnaast wordt er een online training beschikbaar gesteld waar jij leert om jezelf af te schermen van energieën van anderen.

 

Deze afspraken kunnen plaatsvinden in de praktijk in Valkenswaard, maar ook op afstand.

 

De kosten worden niet vergoed door ziektekosten verzekeraar, maar ervaring leert dat menig werkgever een bijdrage wil leveren aan deze kosten, aangezien het je helpt om door je burn-out te komen.

 

Zit je in een burn-out, en wil je een Burn-out Traject boeken?

Pakketprijs €197 ,-

Tijdelijke prijs!
Na 1-9-2021 volgt een prijsverhoging.