top of page

Heb je geen behoefte aan een healing, maar wil je een coaching gesprek met mij? 
Ik kan je tools geven en begeleiden op je spirituele pad, of je vooruit helpen als je vast loopt. Dit is een losse sessie. 
Bekijk ook de trajecten waar je nog meer transformatie kan realiseren.

Herken jij jezelf in mijn verhaal?


Ik ben al heel mijn leven zoekende. Zoekende naar mijn pad maar ook wat er allemaal nog meer is buiten wat we kunnen zien. Er is altijd een soort weten geweest, wetende dat er meer is.

 

Het hele pad van spirituele ontwaking heeft me enorm veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Dit begon eigenlijk al in mijn jeugd, ik was enorm gevoelig. Voor andermans energieën, emoties, sfeer, dingen die we niet zien. Ik voelde ze aan en nam ze ook over, maar wist niet goed hoe hier mee om te gaan.

 

Zoals veel pubers kwam ook ik in een moeilijke periode terecht op zoek naar wie ik nu was en wat ik allemaal voelde en ervaarde. Ik kwam terecht op het alternatieve circuit en merkte dat dit me enorm veel vooruit hielp, meer dan de reguliere psycholoog op dat moment kon.

​Pas veel later, kwam ik in contact met de term HSP (Highly Sensitive Person), en begon te begrijpen wat ik voelde. En dat het niet raar was wat ik al heel mijn leven ervaarde, er waren meer mensen die hier gevoelig voor waren.​

Het spirituele bleef me enorm interesseren en aantrekken. Ik bezocht beurzen, las erover en bleef terugkomen naar alternatieve geneeswijze. Jaren geleden kwam ik in aanraking met edelstenen en kristallen. De energie van de steen hielp me op bepaalde momenten. Ik resoneerde enorm met deze energie die aan edelstenen gekoppeld zit.

 

Vooral bij het afschermen van energieën van anderen was dit belangrijk voor mij. Ik was me namelijk helemaal niet zo bewust dat ik de energie en emoties van anderen aan kon voelen. Toen ik ging leren hoe ik mezelf kon afschermen, en mijn eigen energie kon bewaken ging er een wereld voor me open.

 

Sindsdien help ik veel mensen bij het ontdekken van hun energie en (aan)voelen. 
Ben jij op zoek naar handvatten om zelf te kunnen omgaan met je hoogsensitiviteit of wil je meer weten over werken met je eigen energie?
Of wil je gewoon hulp inschakelen op jouw spirituele pad en praten met iemand?
Boek dan een coaching gesprek bij me.

DSC_8057.jpg

 Deze sessie kan zowel in persoon als op afstand (via Zoom) plaatsvinden.

Duur: 45-60 minuten

Wil jij dit ook ervaren?

Plan dan eerst een kennismaking met me in!

Na de kennismaking is het mogelijk een afspraak met me in te plannen.

Let op, momenteel heb ik een klantenstop. Ik zal tot medio 2024 geen nieuwe klanten meer aannemen.

DSC_8194.jpg

Wil je lezen wat de ervaringen zijn van mijn cliënten? Klik dan op de knop om naar de reviews te gaan.

bottom of page