Energetisch healing, voor het verwijderen van negatieve energie, en energetische blokkades uit je lijf.

 

Inzicht in trauma’s uit je jeugd, verleden en vorige levens, en deze healen waar nodig. Het ombuigen van belemmerende overtuigingen.​

 

Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie, een moment voor jezelf.

Wat is het en hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een Energy Healing stem ik me af op jou en je hogere zelf. Afstemmen wil niets meer zeggen dan intunen, een connectie maken. Dit doe ik door in een meditatieve staat te zijn, en in mezelf te keren. In praktijk zal ik dus op een stoel zitten met mijn ogen dicht, terwijl jij lekker ontspannen ligt met een muziekje erbij.

Het is een intuïtieve vorm van healing. Intuïtief omdat ik dit doe om mijn eigen manier. Iedere healer heeft zijn/haar eigen manier om te healen en zal ook boodschappen op zijn/haar eigen manier ontvangen.

Ik zelf ben erg visueel ingesteld en zal de beelden zien, stukjes film, en kleuren in het lichaam waar energie zit opgehoopt. Ik kan hieraan zien waar er blokkades zitten en wat er healing nodig heeft. 

Healen doe ik met helende energie, ook dit gaat intuïtief, en is per persoon verschillend. 

Vervolgens vertel ik je wat ik heb gezien, welke boodschappen er door komen over jouw energetische gesteldheid en je blokkades. Het is namelijk zo dat ik zaken zie, maar door te overleggen kun jij ze plaatsen en weet je waar er blokkades zitten en waar aan gewerkt mag worden. 

Dit kan gaan over verschillende aspecten van je leven, ik bekijk ze en zie of er heling nodig is op dat moment. Zoals gezondheid, blokkades van chakra's, situatie in je leven, onbalans in energie, onopgeloste zaken uit vorige levens of de jeugd.

Van te voren wordt er besproken of er zaken zijn waar je last van hebt, waar je aan zou willen werken. Misschien heb je belemmerende overtuigingen waar je veranderingen in wil zien. 

Tijdens de healing zal worden bekeken welke tools er gebruikt worden om energetisch te healen. Na de healing bespreken we dit samen en kijken we naar wat er nodig is in de toekomst.

Om een voorbeeld te geven hoe dit in zijn werk gaat, ervaringen van mij tijdens deze healing met cliënten: 

 

Ik zag een rode en zware energie bij de onderrug die duidelijk healing nodig had, hier heb ik helende energie naar toe gestuurd. Ik vertel dit aan cliënt en het blijkt dat zij onlangs is hersteld van een hernia op die plek. De klachten zijn na die behandeling aanzienlijk verminderd. 

---

Ik zie een grote wolk zwarte en hele zware energie in het hoofd van cliënt. Het koste me veel moeite om deze weg te halen. Ik zegt tegen cliënt; ''Volgens mij zit jij veel in je hoofd, heel veel nadenken met negatieve gedachten. Ik heb een donderwolk aan negatieve energie weg gehaald''.

 

Na overleg blijkt dit inderdaad een obstakel te zijn, onzekerheden en veel negatieve gedachten. Na de healing voelt cliënt zich opgelucht en weer licht. Er is weer ruimte voor nieuwe gedachten en ideeën. 

---

Ik kijk naar vorige levens van cliënt en zie een vorig leven waarbij zij verbannen was uit haar dorp, en ronddwaalde als dakloze in een bos, ze hoorde nergens thuis en vond geen aansluiting, vooral veel angst voelde ik bij dit leven. Dit mocht geheeld worden. Na overleg met cliënt blijkt er in dit huidige leven ook een gevoel te overheersen om niet thuis te horen in de huidige maatschappij en gezinssituatie.

 

Dit heeft inzichten gegeven in waarom dit gevoel versterkt werd door oude trauma's uit een vorig leven. Nu het oud zeer is geheeld is er een start gemaakt om ook dit gevoel aan te pakken in dit leven. Cliënt hoeft zich niet te confirmeren aan deze maatschappij, maar mag echt zichzelf gaan zijn, en in eigen kracht gaan staan.

---

 

 Deze behandeling kan zowel in persoon als op afstand plaatsvinden.

Deze behandeling is geschikt voor kinderen, volwassen en ook dieren.

Duur: 60 minuten

Wil jij dit ook ervaren?

Boek dan nu je afspraak in de online agenda, of neem contact met me op.