top of page
White on Transparent.png

Gold Reiki is een transformerende energie die negatief ombuigt naar positief. Ook zeer geschikt voor kinderen en hooggevoelige personen.

Wat is Reiki?

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijze.

Reiki is een universele levensenergie.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen ervaart de energie anders. De ene voelt de energie als warmte of trillingen op verschillende plekken in het lichaam, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen.
De meeste ervaren het als heel prettig en ontspannen. Het lichaam en de geest komen helemaal tot rust.

 Door het sturen van de energie activeren we het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Reiki is toepasbaar op jezelf, mensen, dieren en middelen/voorwerpen. 

Je hebt veel verschillende soorten Reiki vormen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een behandeling in de praktijk lig je ontspannen met je ogen dicht met een ontspannen muziekje op de achtergrond. Ik zal met mijn handen op het lichaam, of net boven het lichaam Reiki energie geven. Wanneer het ''situaties'' betreft waar je Reiki nodig hebt zal ik mijn handen niet boven het lichaam houden. 

Wanneer je op afstand een behandeling krijgt, ontvang je een muziekje die je thuis kunt draaien tijdens de behandeling. Je ligt dan ook ontspannen thuis op de bank bijvoorbeeld. 

Ik stuur dan de helende energie naar je toe, omdat dit universele energie is werkt dit ook op afstand. Je verneemt dan van mij wanneer de behandeling klaar is.

 

Reiki vorm

Gold Reiki:

Gold Reiki is een van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het gouden licht staat bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Reiki heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens, en buigt dit om naar positief.

Ook is het een goede zuiverende energie.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten of stress hebben.

Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben bij dit healingsysteem. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje.

Er zijn verschillende Reiki vormen die ik kan toepassen. Momenteel gebruik ik Reiki als aanvullende tool bij een Energy Healing of bij persoonlijke begeleiding van een van de Trajecten. 

Quote Instagram Post.png
Reiki behandeling
bottom of page