web.jpeg

Spiritual Energy Healing

Healing - en Reiki behandelingen omgeving Eindhoven (Valkenswaard)

Energetische Self-Care

Energy Healing

Kundalini Reiki 

Gold Reiki

Inwijding Kundalini Reiki Master

Orakelkaart legging

Chakra Healing

Wat ik doe?

Healing mét inzicht

Energetische en intuïtieve healing met inzichten over jouw proces en onbewuste (hogere) zelf.

Reiki behandeling

Kundalini en Reiki Gold behandelingen. 

Beide hebben hun eigen specialisme.

Inwijdingen

Kundalini Reiki Master cursus, graad 1,2 en 3 in één korte opleiding.

Hoe kan ik jou helpen?

✔ Ik kan je helpen bij het verwerken van psychische en lichamelijke klachten.

✔ Je helpen bewust te worden waar je blokkades zitten. Deze blokkades losmaken en helpen opruimen.

✔ Ik kan je helpen energetisch weer in balans te komen.

✔ Deze behandelingen helpen je stress te verminderen. 

✔ Je ervaart totale ontspanning en krijgt weer energie.

✔ Je krijgt hulp bij zelfreflectie, ontvangt inzichten, welke uit jouw onderbewuste of hogere zelf komen.

✔ Je krijgt meer vertrouwen in je eigen persoon en je eigen kunnen.

Kortom een echt meerwaarde voor jezelf!

Energetische self-care 

"Ik help mensen op een intuïtieve manier, om energetisch te healen en weer in balans te komen."

Je bent gevoelig voor energieën en emoties van buitenaf, een empathisch persoon of hoogsensitief persoon (HSP), en merkt dat je last hebt van negatieve energieën van anderen.

Je raakt overprikkeld, zit laag in je energie en voelt je geblokkeerd.

Je staat altijd klaar om anderen te helpen met hun problemen. Je zet ook jezelf niet op de eerste plek, maar je gezin, je kinderen, je werk, vrienden etc.

Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit, maar het moet allemaal niet te zweverig worden.

Je zoekt balans in je energie niveau. Waar spendeer jij je energie aan, en waar krijg jij energie van?

Je loopt vast en bent op zoek naar inzichten, met betrekking tot werk, relaties en je omgeving. Is dit het nou, is dit wat ik wil?

Je loopt telkens tegen je eigen overtuigingen aan ‘’ik kan dit niet’’, ‘’ik ben niet goed genoeg’’, ‘’dit is niet voor mij weggelegd’’, ‘’ik ben het niet waard’’.

 

Over mij

Sinds mijn jeugd ben ik erg gevoelig geweest voor andermans energieën. Ik voelde ze aan en nam ze ook over, maar wist niet goed hoe hier mee om te gaan.

Pas veel later, kwam ik in contact met de term HSP (Highly Sensitive Person), en begon te begrijpen wat ik voelde.

 

De interesse naar het spirituele was er al sinds mijn pubertijd. Het bleef me interesseren en aantrekken, de spirituele beurzen en wat ik er over las en zag, en de behandelingen die ik heb ervaren.

Wendy van Kemenade

Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met edelstenen en kristallen. Ik kon me afstemmen op de energie van de steen, oftewel ik resoneerde met sommige stenen. En die konden me helpen op verschillende momenten. Vooral bij het afschermen van energieën van anderen was dit belangrijk voor mij. 

Bij de edelstenen kwam ook de interesse voor pendelen en informatie over de chakra's, en werken met de orakelkaarten. 

In 2018 heb ik mijn master certificaat Kundalini Reiki behaald wat mij al veel heeft gebracht, daarna heb ik daar in 2019 het master certificaat Gold Reiki aan toegevoegd.  

En in 2020 heb ik het certificaat Balancing Healing behaald, waar ik heb geleerd om mezelf af te stemmen op een ander persoon en die intuïtief te healen.

 In de tussentijd heb ik ook nog een Maanvrouwen cursus gedaan, om te leren wat de invloed van de maan is op ons vrouwen. 

Het zit in mijn natuur om mensen te helpen, en op deze manier kan ik persoonlijk mensen helpen, waarvan ik weet dat ze er iets aan hebben. Hier haal ik mijn energie uit!

Reviews

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Energy Healing combi Reiki

Ik heb op 15 oktober 2020 een energy healing icm reiki van Wendy gekregen. Wat een bijzonder mooie en fijne ervaring is dit geweest. Vanaf het allereerst warme welkom door Wendy voelde ik mij direct op mijn gemak. De blokkades die Wendy heeft verwijderd, de positieve energie die zij heeft geplaatst, de chakra's die zijn behandeld en de gebeurtenissen vanuit mijn vorige levens hebben een heilzame werking gehad. Ik heb die nacht dan ook lang, diep en uiterst rustig geslapen. De nazorg van Wendy ervaar ik als zeer fijn. Een bijzonder mooie ervaring waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Dank je wel Wendy. - Marco

Kundalini Reiki Cursus

Onlangs bij Wendy de cursus  Kundalini Reiki mogen volgen en afronden. We hebben een mooie reis gemaakt. Het is een zeer inspirerende cursus. Wat je leert is direct toepasbaar en voelbaar. Je lichaam en geest reageren op de verandering, en brengen je uiteindelijk heel veel kennis en energie. Wendy begeleidt je hierin echt fantastisch. Door de kleine groepen is er heel veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dat maakt het heel toegankelijk. Ik heb er persoonlijk heel veel aan gehad en ben nog steeds volop in ontwikkeling. Niet meer twijfelen maar gewoon doen!

Energy Healing

Ik heb bij Wendy een healing mogen ervaren. Zonder specifieke klachten te hebben was ik met name nieuwsgierig, ik was benieuwd wat het me zou kunnen brengen. Als ik al verwachtingen had, heeft het deze zeker overtroffen. De informatie die Wendy doorkreeg was heel specifiek en voor mij heel waardevol om dingen los te kunnen laten. Ik denk dat ik nog nooit zo goed heb geslapen als na de healing en ik voel me heel goed, alsof ik een stukje lichter ben geworden. Een hele mooie ervaring die ik iedereen aan kan raden, niet twijfelen, gewoon doen! - Sanne 

 
Nieuws
Contact

Wezelstraat 2 - Valkenswaard

  • Instagram
  • Facebook

© 2021 Spiritual Energy Healing WvK