top of page
White on Transparent.png

Kinderen kunnen heel gevoelig zijn, en open staan voor energieën van anderen, zonder dat we dit in de gaten hebben. En zonder dat ze het zelf in de gaten hebben.

Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen opzetten. Moeheid, buikpijn, overprikkeld zijn.


In een behandeling voor kinderen en jongeren overleg ik eerst met het kind en de ouder wat de huidige situatie is en waar we aan willen werken.

 

Ik vind het belangrijk om het kind tools en oefeningen mee te geven om zichzelf te leren afschermen, en sterker te maken. 

Daarnaast geef ik ook Gold Reiki in de behandeling.

 

Gold Reiki is een transformerende energie die negatief ombuigt naar positief. Ook zeer geschikt voor kinderen en hooggevoelige personen.

Gold Reiki:

Gold Reiki is een van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het gouden licht staat bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Reiki heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens, en buigt dit om naar positief.

Ook is het een goede zuiverende energie.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten of stress hebben.

Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben bij dit healingsysteem. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje.

Deze behandeling kan zowel op afstand als in de praktijk worden gegeven.

Of je kan het ook zelf leren!

Ga dan voor meer informatie naar deze pagina.

45 - 60 minuten

Quote Instagram Post.png

Wil je lezen wat de ervaringen zijn van mijn cliënten? Klik dan op de knop om naar de reviews te gaan.

Oefening kind HSP.jpg

De oefening die ik vaak aan kinderen mee geef is deze afschermingsoefening. Download hem hier gratis!

DSC_0442.jpg
bottom of page