DSC_0442.jpg

Spiritual Energy Healing

Energetische Self-Care

Energy Healing

Kundalini Reiki 

Orakelkaart legging

Chakra Healing

Energetische self-care 

"Ik help mensen op een intuïtieve manier, om energetisch te healen en weer in balans te komen."

Je bent gevoelig voor energieën en emoties van buitenaf, een empathisch persoon of hoogsensitief persoon (HSP), en merkt dat je last hebt van negatieve energieën van anderen.

Je raakt overprikkeld, zit laag in je energie en voelt je geblokkeerd.

Je staat altijd klaar om anderen te helpen met hun problemen. Je zet ook jezelf niet op de eerste plek, maar je gezin, je kinderen, je werk, vrienden etc.

Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit, maar het moet allemaal niet te zweverig worden.

Je zoekt balans in je energie niveau. Waar spendeer jij je energie aan, en waar krijg jij energie van?

Je loopt vast en bent op zoek naar inzichten, met betrekking tot werk, relaties en je omgeving. Is dit het nou, is dit wat ik wil?

Je loopt telkens tegen je eigen overtuigingen aan ‘’ik kan dit niet’’, ‘’ik ben niet goed genoeg’’, ‘’dit is niet voor mij weggelegd’’, ‘’ik ben het niet waard’’.

Hoe kan ik jou helpen?

Zou jij ook wel willen dat...

...je energetisch weer in balans komt.

...je die negativiteit van je af kan schudden.

...je weet waar je blokkades zitten en wat je eraan kan doen.

...je een moment van ontspanning en reflectie ervaart.

...je een inzichten ontvangt, welke uit jouw onderbewuste of hogere zelf komen.

...je meer vertrouwen krijgt in je eigen persoon en je eigen kunnen?

Dan is een van de onderstaande behandelingen wellicht iets voor jou!

Wat ik doe?

 • DSC_0285.jpg

  Tijdens een Energy Healing stem ik me af op jou en jouw hogere zelf. Afstemmen wil niets meer zeggen dan intunen, een connectie maken. Dit doe ik door in een meditatieve staat te zijn, en in mezelf te keren...

 • Reiki behandeling

  Kundalini Energie helpt het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam te activeren. Het kan helpen zaken op een rij te zetten, of het loslaten van oude trauma's en blokkades. Deze energie is zeer krachtig, zeker in verhouding met Traditionele Usui Reiki vormen.

 • Ik stem mij af op het Universum en ontvang de boodschap voor jou. De kaart geeft een bepaalde boodschap die alleen voor jou bedoeld is. 

  Je kan kiezen voor een korte boodschap (1 enkele kaart) of een uitgebreide legging.

 • Er zal gewerkt worden met een pendel en chakra edelstenen. Zo kan ik zien welke chakra's goed doorstromen en welke niet goed doorstromen of zelfs geblokkeerd zijn.

  Er zal er een edelstenenset worden opgelegd om te helpen healen.

 
 

Over

Wendy van Kemenade

Sinds mijn jeugd ben ik erg gevoelig geweest voor andermans energieën.

Ik voelde ze aan en nam ze ook over, maar wist niet goed hoe hier mee om te gaan.

Pas veel later, kwam ik in contact met de term HSP (Highly Sensitive Person), en begon te begrijpen wat ik voelde. De interesse naar het spirituele was er al sinds mijn pubertijd. Het bleef me interesseren en aantrekken, de spirituele beurzen en wat ik er over las en zag, en de behandelingen die ik heb ervaren.

Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met edelstenen en kristallen.

Ik kon me afstemmen op de energie van de steen, oftewel ik resoneerde met sommige stenen.

En die konden me helpen op verschillende momenten.

Vooral bij het afschermen van energieën van anderen was dit belangrijk voor mij. 

Bij de edelstenen kwam ook de interesse voor pendelen en informatie over de chakra's, en werken met de orakelkaarten. 

In 2018 heb ik mijn master certificaat Kundalini Reiki behaald wat mij al veel heeft gebracht, daarna heb ik daar in 2019 het master certificaat Gold Reiki aan toegevoegd.  

En in 2020 heb ik het certificaat Balancing Healing behaald, waar ik heb geleerd om mezelf af te stemmen op een ander persoon en die intuïtief te healen.

 In de tussentijd heb ik ook nog een Maanvrouwen cursus gedaan, om te leren wat de invloed van de maan is op ons vrouwen. 

Het zit in mijn natuur om mensen te helpen, en op deze manier kan ik persoonlijk mensen helpen, waarvan ik weet dat ze er iets aan hebben. Hier haal ik mijn energie uit!

Energy Healing

Onlangs heb ik kennis mogen maken met Wendy. Een hele fijne warme vrouw. Zij heeft middels de healing blokkades weg gehaald en mijn lichaam en geest weer in balans gebracht. Een hele fijne ervaring. Achteraf hebben we nog bijzondere zaken besproken welke Wendy tijdens de healing heeft gezien. Ik heb me een dag later aangemeld voor de reiki cursus. Ik heb behoefte aan meer verdieping en weet zeker dat ik dit bij Wendy ga vinden 🙏🏻🤩 Liefs - Ilse de Werdt

Kundalini Reiki

Reiki Ik heb gisteren een kundalini reiki behandeling gehad. De ruimte was aangenaam met ontspannende muziek en een heerlijke stoel. Ik voelde meteen een warme connectie en kon mij heel goed ontspannen. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en ik ontwaakte uit wat voelde als een diepe meditatie. Mijn fysieke klachten zijn voelbaar verminderd. De kaartlegging op het einde was ook een mooie herkenbare boodschap. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar! - Karina Smit

Energy Healing

Ik heb bij Wendy een healing mogen ervaren. Zonder specifieke klachten te hebben was ik met name nieuwsgierig, ik was benieuwd wat het me zou kunnen brengen. Als ik al verwachtingen had, heeft het deze zeker overtroffen. De informatie die Wendy doorkreeg was heel specifiek en voor mij heel waardevol om dingen los te kunnen laten. Ik denk dat ik nog nooit zo goed heb geslapen als na de healing en ik voel me heel goed, alsof ik een stukje lichter ben geworden. Een hele mooie ervaring die ik iedereen aan kan raden, niet twijfelen, gewoon doen! - Sanne Verbaant

 
Nieuws
Contact

Wezelstraat 2 - Valkenswaard

 • Instagram
 • Facebook

© 2020 Spiritual Energy Healing WvK