top of page
White on Transparent.png
DSC_8027.jpg
WhatsApp Image 2020-05-08 at 10.53.19 (6).jpeg

Wil jij ook leren om jezelf en anderen te behandelen met Kundalini Reiki energie? Dan kun je de Kundalini Master cursus doen, en leer je om zelf met deze energie te werken. De cursus vindt plaats in de praktijk in Valkenswaard (omgeving Eindhoven)We gaan op een gecontroleerde wijze de Kundalini Energie laten opstijgen en oefenen stap voor stap hoe je hiermee kan werken. ⁠Het is een volledig pakket met naslagwerk, oefeningen en certificaat na afloop. Je mag jezelf na deze cursus Kundalini Reiki Master noemen!⁠

 

Wat kan Kundalini Reiki voor jou doen?
 

  • Jezelf bewust maken van je eigen proces.

  • Je helpen met je ontwikkelingen op je spirituele pad.

  • Leren omgaan en werken met je eigen energie.

  • Je zelfgenezend vermogen van je lichaam een boost geven, en jezelf hier bewust van maken.

  • Stappen zetten in je spirituele ontwikkeling.

  • Jezelf helpen genezen met deze vurige energie

  • Anderen in je omgeving helpen ontspannen en genezen met deze energie.

  • Tijd nemen voor jezelf, en je zelfzorg.

  • Persoonlijke ontwikkeling en inzichten die naar je toekomen in dit proces.

 

 

Wat is Reiki?

Reiki is een universele levensenergie.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen.

 

Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen ervaart de energie anders. De ene voelt de energie als warmte of trillingen op verschillende plekken in het lichaam, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen. De meeste ervaren het als heel prettig en ontspannen. Het lichaam en de geest komen helemaal tot rust.

 Door het sturen van de energie activeren we het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Reiki is toepasbaar op jezelf, mensen, dieren en middelen/voorwerpen

Je hebt veel verschillende soorten Reiki vormen.

Klik hier voor de uitleg over de specifieke vormen van Kundalini Reiki.

Reiki behandeling

Wat kun je er mee?

 

Behandelen van jezelf, je huisdier, andere personen ter plekke of op afstand.

Pijn verlichten in het lichaam, herstelvermogen van je lichaam een boost geven.

Ondersteuning bieden en verlichting geven bij bepaalde situaties en gevoelens/emoties.

Reinigen van huis of ruimte, negatieve energie verwijderen.

Karmische banden versterken, ondersteuning geven bij moeilijke familie banden.

Blokkades in je systeem helpen oplossen. bijvoorbeeld die zijn ontstaan bij geboorte, vorige levens, trauma etc.

Kundalini Reiki Cursus.jpg

Wat leer je bij deze cursus Kundalini Reiki?

 

- Jezelf behandelen

- Iemand anders behandelen

- Afstandsbehandeling

- Reinigen van kamer of huis

- Behandelen van karmische banden

- Behandelen van situaties

- Kundalini Reiki meditatie

- Intuïtie en ethiek

- Alle specifieke Kundalini Reiki behandelingen (zie hier voor meer info)

- Inwijden van anderen

 

Daarbij krijg je iedere sessie oefeningen die we gezamenlijk doornemen.

Je zal in dit proces worden ondersteund en begeleid.

Dit pakket bestaat uit het volgende:

- Inwijding deel 1

- Inwijding deel 2

- Inwijding deel 3

- Inclusief Master certificaat

- Naslagwerk voor jezelf

Investering in jezelf €230,-

Het betreft 3 sessies in de praktijk in Valkenswaard, van ongeveer 2 / 2,5 uur.

Zet jezelf hier op de wachtlijst, voor de volgende groepen.


Er is een wachtlijst je krijgt vanzelf bericht wanneer we samen een geschikte datum kunnen plannen!

Quote Instagram Post (4).png
Quote Instagram Post (5).png
Quote Instagram Post (1).png

​Let op! Kundalini Reiki: 


Een behandeling is nooit een vervanging van reguliere zorg of hulpverlening. Het kan ondersteunend werken maar zal nooit andere behandelingen vervangen. Ben je bekend met de volgende ziektebeelden of eigenschappen dan kom je helaas niet in aanmerking voor de Kundalini Reiki cursus:
- Pacemaker (of andere interne apparatuur). Door de elektromagnetische straling van Reiki kun je deze energie niet (altijd) ontvangen. 
- Psychische klachten zoals psychose en waanideeën. Ben je onder behandeling bij GGZ of slik je medicatie bespreek dit dan altijd voor de cursus. Dan kunnen we overleggen of het wel plaats kan vinden.

- Zwangerschap. Meld altijd wanneer je zwanger bent, je mag dan bepaalde Reiki vormen niet ontvangen.

Opmerking:

Ik behoud me altijd het recht om een inwijding te weigeren. Ik werk heel intuïtief en wanneer mijn intuïtie zegt dit niet uit te voeren zal ik dit ook niet doen.

Dit kan meerdere redenen hebben, die ik zelf misschien op dat moment niet kan beargumenteren, maar mijn intuïtie is wel mijn leidraad voor behandelen en inwijden, daar zal ik dus ook altijd naar luisteren.

Voorbeeld:

Wanneer een inwijding niet in jouw hoogste goed is.

Of wanneer er eerst andere behandelingen elders (bijvoorbeeld bij een psycholoog) dienen plaats te vinden.

Of wanneer er entiteiten bij je zijn, die juist bij een inwijding komen ''aanhaken''.

Of wanneer de intenties niet zuiver zijn.

*Mocht ik een behandeling of inwijding weigeren zullen we samen kijken naar een oplossing, en bepalen wie je dan vervolgens wel verder kan helpen. In dit geval kunnen we ook praten over een (gedeeltelijke) restitutie. 

Met Kundalini Reiki is het mogelijk om:

Situaties te behandelen

Je kunt karaktereigenschappen of een (lichamelijke) situatie behandelen. Bijvoorbeeld: jaloezie, nervositeit, kiespijn, verdriet en woede enz.

Een kamer of huis te reinigen

In een huis of kamer kunnen negatieve energieën hangen waardoor de ruimte niet prettig kan aanvoelen. Door het te behandelen met reiki zal het huis of kamer gereinigd worden waardoor het weer prettig aanvoelt.

Karmische banden te behandelen

Er is altijd een band tussen degene waar we veel van houden (bijvoorbeeld onze ouders) en onszelf. Soms kunnen die banden een negatief gevoel teweeg brengen, wat een negatief effect op ons lichaam en geest kan hebben. Vaak worden relaties sterker en hechter als we de band tussen de anderen en onszelf hebben behandeld.

Geboorte Trauma Reiki
Een ingrijpend trauma is geboren worden.
Van een zachte, warme, geluiddempende omgeving plotseling door een nauw kanaal waar je uiteindelijk na veel stress in een koudere, lawaaierige wereld terechtkomt. Om dit trauma te verlichten en op te lossen, heb je deze specifieke vorm van energie of Reiki nodig.
Lees er hier meer over.

 

Locatie Reiki
Zoals er banden zijn tussen mensen die dichtbij je staan bestaat er ook een band tussen jou en mensen die je minder goed kent, of tussen jou en bepaalde plaatsen, zelfs tussen jou en de aarde. Ook deze band kan een negatief gevoel geven, en daardoor een negatief effect op onze lichaam en geest.
De energie die je gebruikt om deze specifieke band te helen is anders dan de andere vormen, maar geeft optimale resultaten.

Vorig Leven Reiki
Deze Reikivorm heelt blokkades gevormd door vorige levens. We nemen altijd bepaalde situaties mee uit ons vorige leven wat nog niet is verwerkt. Door vorig leven Reiki toe te passen zal het in dit leven verwerkt worden zodat de blokkade zal verdwijnen.

DNA Reiki
Deze energievorm heeft de mogelijkheid om ons DNA te helen. (DNA is drager van erfelijke informatie. Het bevat de code voor de opbouw van het wezen. Ieder wezen heeft een unieke DNA-samenstelling) We zijn door deze Reikivorm in staat negatief geërfde genen en ziekten te helpen helen.
Na 3 weken kun je resultaat opmerken.

Kristal Reiki
Overal verspreid in ons lichaam hebben we kleine ophopingen van kristallen. Dit zijn punten waar een trauma (lichamelijk of geestelijk) hebben plaatsgevonden, gedurende ons hele leven.
Iedere keer als we uitstellen om een trauma aan te pakken en op te lossen, vormt zich een microscopisch klein kristal. Zo’n trauma kan van alles zijn; van gebroken arm, een kneuzing na een val, maar ook verdriet of verlies van een dierbare. Als bijvoorbeeld iemand zijn arm breekt, vormt zich een klein kristal om de herinnering aan de pijn en de gevoelens die je ervoer tijdens en vlak na het trauma vast te houden.
Als er geen verdere onopgeloste problemen of gevoelens zijn achter zo’n trauma kunnen de kristallen opgelost en geheeld worden. Bijna ieder kristal wat zich door een trauma heeft gevormd kan opgelost worden.
Een complete Kristal Reiki sessie bevat altijd 2 behandelingen.

Diamant Reiki
Deze laatste en ultieme Kundalini Reiki vorm versterkt de kracht van jouw Kundalini-energie waardoor je energieveld wordt versterkt en je chakra’s in balans komen.

Kundalini vormen
kundalini.jpg
bottom of page