top of page
White on Transparent.png

Orakel kaartlegging uit verschillende decks. Krijg antwoord op vragen:

Hoe nu verder te gaan in mijn situatie? Wat helpt mij om mijn keuze te maken? Welke boodschap geeft het universum mij? De kaart geeft een bepaalde boodschap die alleen voor jou bedoeld is. 

Bij een specifieke vraag of dilemma zal de legging worden gedaan die daarbij past op dat moment. Daarbij zijn er verschillende decks die gebruikt kunnen worden of een combinatie daarvan. Ook kan er gekozen worden om gebruik te maken van een pendel of edelstenen om het antwoord te bekrachtigen. 

Voorbeeld vragen: Hoe nu verder te gaan in mijn situatie? Welke route moet ik volgen? Waar moet ik me op focussen de komende periode? Is dit de baan voor mij? Is dit de beste tijd om te gaan verhuizen/samenwonen?
Wat helpt mij om mijn keuze te maken? 
Welke boodschap geeft het universum mij?

Ik stem mij af op het Universum en ontvang de boodschap voor jou. De kaart geeft een bepaalde boodschap die alleen voor jou bedoeld is. 

Deze kaartlegging is online te boeken.

Je ontvangt dan je persoonlijke legging per e-mail. Geef aan of er een specifieke vraag of dilemma is waar ik de legging op kan baseren. 
Ik zal ook een foto bij je opvragen om te helpen bij de afstemming.


Intuïtief kies ik het deck waarmee gewerkt wordt en eventuele extra informatie die ik doorkrijg zal ik met je delen.

Een verslag in PDF wordt naar je toegestuurd. Normaliter zal dit zijn binnen 48 uur na het ontvangen van je foto.* 

Korte legging €25,- 

Dit kan zijn ''verleden-heden-toekomst'' legging. Of korte legging omtrent een bepaald dilemma. Hierbij zullen er maximaal 4 kaarten worden gelegd en worden toegelicht.

Uitgebreide legging €40,-

Afhankelijk van de vraag of het probleem zal er gekozen worden voor een vorm voor de uitgebreide legging. Hier zullen maximaal 15 kaarten gelegd worden en worden toegelicht.

Relatie legging €40,-

Voor de relatielegging is het handig om foto's aan te leveren van beide partners. Hier wordt een relatie legging voor gedaan, en worden maximaal 8 kaarten gelegd en toegelicht.

Jaar legging €45,-

Intuïtief zal ik een kaartlegging doen, waarbij er voor iedere maand van het jaar een boodschap zal komen, en ook voor het thema van het hele jaar.

Dit zal ik verwerken in een uitleg in PDF bestand en naar je toesturen. 

*Wanneer het weekend, feestdagen of extreme drukte in de agenda betreft kan ik 48 uur niet garanderen, in dat geval zal je de kaartlegging wat later ontvangen.

Het leggen van een orakelkaart legging is ook een van de onderdelen die ik kan toepassen bij een Traject, als je kiest voor persoonlijke begeleiding door mij. 

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden? Kijk dan hier.

IMG_20200509_132108_783.jpg
bottom of page