top of page
DSC_0360.jpg

Over mij

Ik ben al heel mijn leven zoekende, zoekende naar mijn pad maar ook wat er allemaal nog meer is buiten wat we kunnen zien. Er is altijd een soort weten geweest, wetende dat er meer is. Het hele pad van spirituele ontwaking heeft me enorm veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Dit begon eigenlijk al in mijn jeugd, ik was enorm gevoelig. Voor andermans energieën, emoties, sfeer, dingen die we niet zien. Ik voelde ze aan en nam ze ook over, maar wist niet goed hoe hier mee om te gaan.

Zoals veel pubers kwam ook ik in een moeilijke periode terecht op zoek naar wie ik nu was en wat ik allemaal voelde en ervaarde. Ik kwam terecht op het alternatieve circuit en merkte dat dit me enorm veel vooruit hielp, meer dan de reguliere psycholoog op dat moment kon.

Pas veel later, kwam ik in contact met de term HSP (Highly Sensitive Person), en begon te begrijpen wat ik voelde. En dat het niet raar was wat ik al heel mijn leven ervaarde, er waren meer mensen die hier gevoelig voor waren.

Het spirituele bleef me enorm interesseren en aantrekken. Ik bezocht beurzen, las erover en bleef terugkomen naar alternatieve geneeswijze. Jaren geleden kwam ik in aanraking met edelstenen en kristallen. De energie van de steen hielp me op bepaalde momenten. Ik resoneerde enorm met deze energie die aan edelstenen gekoppeld zit. Vooral bij het afschermen van energieën van anderen was dit belangrijk voor mij. Ik was me namelijk helemaal niet zo bewust dat ik de energie en emoties van anderen aan kon voelen. Toen ik ging leren hoe ik mezelf kon afschermen, en mijn eigen energie kon bewaken ging er een wereld voor me open.

Bij de edelstenen kwam ook de interesse voor pendelen en informatie over de chakra's, en werken met de orakelkaarten. In 2018 heb ik mijn master certificaat Kundalini Reiki behaald wat mij al veel heeft gebracht, daarna heb ik daar in 2019 het master certificaat Gold Reiki aan toegevoegd.  

En in 2020 heb ik het certificaat Balancing Healing behaald, waar ik heb geleerd om mezelf af te stemmen op een ander persoon en die intuïtief te healen. In de tussentijd heb ik ook nog een Maanvrouwen cursus gedaan, om te leren wat de invloed van de maan is op ons vrouwen. En ben ik ook gaan werken met Purple Reiki.

Nu weet je wat meer over mij, ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal.

Kennismaken?