top of page
Online cursus  (5).png

Over mij

Ik ben al heel mijn leven zoekende, zoekende naar mijn pad maar ook wat er allemaal nog meer is buiten wat we kunnen zien. Er is altijd een soort weten geweest, wetende dat er meer is. Het hele pad van spirituele ontwaking heeft me enorm veel gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Dit begon eigenlijk al in mijn jeugd, ik was enorm gevoelig. Voor andermans energieën, emoties, sfeer, dingen die we niet zien. Ik voelde ze aan en nam ze ook over, maar wist niet goed hoe hier mee om te gaan.

Zoals veel pubers kwam ook ik in een moeilijke periode terecht op zoek naar wie ik nu was en wat ik allemaal voelde en ervaarde. Ik kwam terecht op het alternatieve circuit en merkte dat dit me enorm veel vooruit hielp, meer dan de reguliere psycholoog op dat moment kon.

Pas veel later, kwam ik in contact met de term HSP (Highly Sensitive Person), en begon te begrijpen wat ik voelde. En dat het niet raar was wat ik al heel mijn leven ervaarde, er waren meer mensen die hier gevoelig voor waren.

Het spirituele bleef me enorm interesseren en aantrekken. Ik bezocht beurzen, las erover en bleef terugkomen naar alternatieve geneeswijze. Jaren geleden kwam ik in aanraking met edelstenen en kristallen. De energie van de steen hielp me op bepaalde momenten. Ik resoneerde enorm met deze energie die aan edelstenen gekoppeld zit. Vooral bij het afschermen van energieën van anderen was dit belangrijk voor mij. Ik was me namelijk helemaal niet zo bewust dat ik de energie en emoties van anderen aan kon voelen. Toen ik ging leren hoe ik mezelf kon afschermen, en mijn eigen energie kon bewaken ging er een wereld voor me open.

Bij de edelstenen kwam ook de interesse voor pendelen en informatie over de chakra's, en werken met de orakelkaarten. In 2018 heb ik mijn master certificaat Kundalini Reiki behaald wat mij al veel heeft gebracht, daarna heb ik daar in 2019 het master certificaat Gold Reiki aan toegevoegd.  

En in 2020 heb ik het certificaat Balancing Healing behaald, waar ik heb geleerd om mezelf af te stemmen op een ander persoon en die intuïtief te healen. In de tussentijd heb ik ook nog een Maanvrouwen cursus gedaan, om te leren wat de invloed van de maan is op ons vrouwen. En ben ik ook gaan werken met Purple Reiki.

DSC_7951.jpg

Het zit in mijn natuur om mensen te helpen, en op deze manier kan ik persoonlijk en op diepere lagen helpen, waarvan ik weet dat je er echt iets aan hebt. Hier haal ik mijn energie uit!

De afgelopen jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan in de praktijk en heb ik ontdekt dat er heel veel mensen kampen met dezelfde worstelingen als ik had. Daarom ben ik cursussen gaan opzetten om anderen te leren hoe ze hier beter mee om kunnen gaan.

Daarnaast trok ik veel cliënten aan die kampen met een burn-out, ook allemaal zijn ze gevoelig, en nemen veel te veel over van andere mensen. Daar zit mijn kracht om te helpen, en te ondersteunen.

Als je echt aan de slag gaat met je eigen energetische en spirituele proces ga je een transformatie traject in. Je gaat veranderingen doorvoeren waar je heel je leven plezier van kunt hebben. Daarom doe ik wat ik doe, ik wil mensen helpen hun leven te verbeteren, en open te staan voor alles wat zij mogen ontvangen en ervaren in dit spirituele proces.

Ik weet dat er mensen geholpen zijn bij de behandelingen die ik geef, maar ook de begeleiding in dit hele proces. 

Al is het maar om te weten dat je niet alleen bent, en dat en hulpmiddelen zijn om je door deze tijd heen te trekken. 

Belangrijk is ook dat we klikken als we gaan samenwerken. Dit heb je meestal vrij vlug in de gaten, maar toch is het soms heel fijn om even te spreken met elkaar voor je een traject gaat starten. Daarom kun je bij mij een gratis kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of samenwerken een goed idee is voor ons samen.

Nu weet je wat meer over mij, ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal.

Kennismaken?

bottom of page