top of page

Begeleiding tijdens burn-out


Een herstel periode van een burn-out kan lange tijd duren en verschillende fases doorlopen.

Naast een traject wat vaak bij een praktijkondersteuner en huisarts wordt opgestart worden er soms ook ander professionals ingeschakeld.

Ter ondersteuning van je herstel kan een energetische behandeling enorm helpen.


Waarom?

Een burn-out is een teken van je lichaam dat je te veel hebt gedaan of te veel hebt moeten verwerken. De rem gaat erop, je systeem is overbelast. Je lichaam geeft aan ERROR.

Om weer terug in balans te komen gaat het niet alleen om het lichamelijke herstel. Maar vooral om het mentale en emotionele herstel.

Wat de meeste mensen vaak over het hoofd zien is dat er ook nog een energetisch systeem is wat aandacht nodig heeft tijdens je herstel.

Dit werkt namelijk enorm samen met de andere systemen en kan je helpen door deze moeilijke tijd heen te komen, en weer in balans te komen.


Hoe dan?

Er zijn verschillende behandelmethodes waarbij er gewerkt wordt aan je energetische systeem. Er wordt gekeken naar blokkades die zijn opgebouwd door trauma's, en deze worden opgelost. Met opgelost bedoelen we, losmaken, zodat je er in het tempo wat je zelf aan kan, mee aan de slag kan. Je zal het moeten verwerken en een plekje moeten geven.

Dankzij de energetische behandeling krijg je de rust in je hoofd om hierover na te denken en mee aan de slag te gaan. Het helpt je naar binnen te keren en te werken aan je herstel.

Daarnaast helpt het je lichamelijke klachten te verlichten en de focus te leggen op de oorzaak, en niet op de symptomen.


Wanneer?

Wanneer zou je dan een energetische behandeling moeten ondergaan, tijdens je burn-out herstel?

Dit kan tijdens de gehele periode, je krijgt namelijk nooit meer te verwerken dan je aan kunt. Waar het de ene keer helpt om je rust en ontspanning te geven, kan het de andere keer helpen met inzichten en trauma verwerking.

Advies is om meerdere sessies te ondergaan, om stap voor stap te werken aan het herstel. Je pakt namelijk iedere keer wel een ander onderdeel aan, gedurende een aantal maanden.

We laten 4 tot 6 weken tussen een behandeling zodat je zelf aan de slag kan gaan, en zaken op je in kan laten werken.


Wat?

Ik adviseer een Energy Healing in combinatie met Reiki. Ik zal dan afstemmen op jou en kijken waar ik energetische blokkades zie en deze helpen helen. Daarna geef ik Reiki in de vorm die op dat moment nodig is (Kundalini of Gold).

Deze afspraak kan plaatsvinden in de praktijk in Valkenswaard, maar ook op afstand.

De kosten van €49,- per sessie worden niet vergoed door ziektekostenverzekeraar, maar ervaring leert dat menig werkgever een bijdrage wil leveren aan deze kosten, aangezien het je helpt om door je burn-out te komen, en daarna weer deel kan nemen aan het arbeidsproces.


Zit je in een burn-out, en wil je een sessie boeken?

Neem dan contact met me op, of boek direct een afspraak in de online agenda.

Tevens zijn er voor langdurige trajecten pakketten beschikbaar tegen gereduceerd tarief.
26 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page