top of page

Eerste bijeenkomst enorm geslaagd!

Afgelopen zondag was het dan zo ver, de eerste bijeenkomst die ik heb georganiseerd.

Er was direct heel veel animo voor het onderwerp Familieopstellingen.

Dat de bijeenkomst dan ook binnen een dag was uitverkocht had ik nooit verwacht.


Susan is een tijdje geleden op mijn pad gekomen omdat ze bij mij de Kundalini Reiki master cursus heeft gevolgd. Ze vertelde me over haar familieopstellingen, de opleiding die ze heeft gevolgd en hoe ze nu een start wil maken als ondernemer.

Ik voelde direct een klik met haar en ook met het onderwerp. Hier willen vast meer mensen iets mee doen!


Samen met Evelien startte we even geleden aan de voorbereidingen en we voelden al direct een hele fijne vibe. Dit voelt goed!!


Verloop van de dag

Afgelopen zondag zijn we gestart met een landings/aardingsmeditatie om goed contact te maken met ons gevoel en lichaam. Vervolgens verzorgden Evelien en Susan de workshop over wat is een familie opstelling, hoe zit een familie systeem in elkaar?


Na de uitleg hebben we een korte opstelling gedaan bij een vraagsteller, en een aantal deelnemers hebben meegedaan als representant.

Zelf was dit voor mij de eerste keer dat ik als representant mee deed en vond het bijzonder dat het zó duidelijk voelbaar is de energie en emoties van de persoon die representeert.

Er kwamen direct hele mooie inzichten naar boven bij de vraagsteller, en werden zaken blootgelegd waar het issue zat.


Hoe mooi is dat als je door je kwetsbaar op te stellen een vraag/kwestie neerlegt die we met de groep samen aanpakken voor je.

Na deze opstelling hebben we even een thee-break genomen en gingen we verder met een volgende opstelling. Hier kwam ook diepliggende emoties naar boven, zelfs bij de representanten zorgde dit voor lichamelijke uitingen en emoties. Het is mooi om te zien als er bepaalde zaken worden uitgesproken door de vraagsteller, en inzichten komen, dat er direct veranderingen plaatsvinden in de dynamiek van het systeem. Je ziet direct effect wat je creëert wanneer je bijvoorbeeld verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven.


Persoonlijk vond ik het hartverwarmend om te zien hoe je gesteund wordt door je voorouders, waar we ons niet bewust van zijn. We mogen daar best meer op leunen.

Na deze indrukwekkende opstellingen hebben we de indrukken even achter ons gelaten en hebben we plaatsgenomen voor een groepshealing. Ik heb deze groepshealing intuïtief voorbereid wat ik doorkreeg nét voor we starten met de dag, en het bleek enorm waardevol.

Ik ben gestart met een geleide meditatie die ons hielp de connecties te versterken en helen met onze ouders, en onze ouders in ons hart te nemen.

Er gebeurde veel tijdens deze healing en menig emotie werd losgelaten. Voornamelijk het gevoel van liefde en dankbaarheid bleef over na dit indrukwekkende onderdeel, wat voor ieder heel persoonlijk heling gaf op het gebied van familie en gezin.


Als laatste hebben we onze ervaring gedeeld over de dag en intuïtief een woord en edelsteen gekozen die we met een mee konden nemen naar huis, samen met de goodiebag.


Wendy, Evelien, Susan

De deelnemers en wij als organisatie vond het enorm waardevol en liefdevol om deze dag samen te delen. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit zo'n mooie toegevoegde waarde heeft om dit samen te doen dat we dit terug laten komen over een tijdje!


Hou daarvoor mijn nieuwsbrief in de gaten wanneer er data worden uitgegeven zal de nieuwsbrief als eerste de mogelijkheid hebben om in te schrijven.Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Liefs Wendy, Susan en Evelien.
 

Bekijk hier eventuele volgende evenementen:
Mocht je op zoek zijn naar een persoonlijke healing kijk dan naar behandelingen in de praktijk, zoals deze:


Comments


bottom of page