top of page

Healing bij paard


Woody

Vandaag heb ik een bijzondere healing mogen doen bij Woody, dit prachtige en lieve paard.

Nadat ik even weer kennis had gemaakt met Woody en er al was uitgelegd aan hem wat ik kwam doen, ben ik begonnen met de Energy Healing.

Ik ben begonnen met de afstemming waarbij ik connectie maak met het paard zelf en kijk naar zijn lichaam.


Wat zie ik?

Ik zie/voel altijd alles in kleuren aan en heal ook met gekleurde energie. Ik zag dat het punt op zijn voorhoofd, wat voor mij staat voor communicatie en zijn zesde zintuig, open staat en straalt. Ook zie ik een energieblokkade bij zijn schouders aan beide kanten, daar wil ik zo meteen gaan healen. In zijn buik een grote bol rode zware energie. Ook daar moet wat gebeuren. En bij de basis van zijn staart is nog een klein beetje aandacht aan te besteden.


Wanneer ik begin met het weghalen van negatieve energie en de ruimtes vul met positieve en helende energie merk ik dat Woody er op reageert. Vooral wanneer ik zijn buik aan het healen ben, begint hij wat onrustig rond te lopen en reageert hij op wat ik doe. Nadat ik alle punten behandeld heb en daar helende positieve energie naar toe heb gestuurd, wil ik nog even kijken naar zijn jeugd of misschien wel verder terug gaan. Maar dit wil Woody niet, hij blokkeert en weigert. Ik besluit het hierbij te laten.


Na de afstemming wilde ik hem nog eventjes wat Reiki geven op de plekken bij zijn schouder en buik. Direct wanneer ik voel dat de energie gaat stromen begint zijn lichaam te ontspannen. Hij gaat er zo relaxed bij staan dat hij echt tegen mijn handen aan komt hangen, en ik dacht eventjes ''oh hij valt om''. Maar dat was gewoon zijn relax houding. Het was voldoende zo en de behandeling stopte. Het was voor mij heel bijzonder om mee te maken, omdat ik toch altijd wel een angst heb gehad voor paarden, en dat nu helemaal niet het geval was, het was heel vertrouwd. En mooi om te zien dat een dier wat eerlijk is, echt reageert op wat je doet en je ziet dat het ontspanning geeft.

17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page