top of page

Leestip! ''De ontdekking van het Wezenland''

Toen ik een aantal jaar geleden geïnteresseerd werd naar het fenomeen geleide gidsen en vorige levens, kwam ik in contact met Michiel Everts. Naast dat hij regressie therapeut en coach is, heeft hij ook "De ontdekking van het Wezenland" geschreven.

Het is een meeslepende roman over een jong stel, dat te maken krijgt met geleide gidsen, spirituele ervaringen, vorige levens en regressie. Het is een spannend boek, en leest heel makkelijk weg. Ik had het in een paar dagen uit, omdat ik zo graag wilde weten hoe het af zou lopen.


Naast dat je het verhaal van Jeremy en Michelle volgt, krijg je heel veel informatie over het spirituele, het thema reïncarnatie en gidsen, oftewel wat je niet ziet, tussen hemel en aarde.

Het is een spiritueel toegankelijk boek, wat mij persoonlijk echt aan het denken heeft gezet over wat er is ná de dood en wat wij niet kunnen zien. Het geeft inzichten en stof tot nadenken.

Dus ben jij ook iemand die interesse heeft voor dit thema, en graag wat meer zou willen weten? Dan kan ik dit boek zeer aanbevelen!


Ook voor de jeugdige lezers onder ons het is vanaf 16 jaar, en prima voor jong volwassenen te volgen.


Je kan het boek bij mij kopen voor €12,50. Stuur me een bericht voor meer informatie, en hoe je het kan aanschaffen.

31 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page