top of page

Noem het een visioen...


De laatste tijd ervaar ik zeer intense dromen waar ik ook inzichten bij krijg. Inzichten voor mijzelf, maar ook voor de tijd waar in we leven en wat we ervaren.

Ik wil met jullie delen wat mijn ervaring is van afgelopen nacht.

Best persoonlijk en uit mijn comfort zone om dit te delen. Maar toch denk ik dat meerdere hetzelfde ervaren of willen horen.


Ik droomde vannacht over dat ik in een ziekenhuis was om te bevallen.

Ik was aan het wachten op de weeën. Ik voelde wel wat gerommel in mijn buik maar er kwam nog niks echt op gang. Ik was aan het wachten op de pijn. Ik wist wat ik moest gaan doen, de pijn ken ik, mijn lichaam weet wat het moet doen. Ik was me mentaal aan het voorbereiden, aangezien ik niet wist dat ik zwanger was moest ik me even voorbereiden.


Omdat het zo lang duurde ging ik rondlopen en ook mijn kinderen een rondleiding geven in dit immense ziekenhuis. Wat ik herkende op de een of andere manier. Ik ben hier vaker geweest in mijn dromen. Het is een mega grote ruimte en er zijn een soort van 'cubicles' gemaakt met schermen zodat iedere patiënt een beetje privacy heeft. Allemaal witte jassen die er rondlopen die ik ook bij naam kon.


Op mijn eigen kamer (ik had wel een eigen afgesloten kamer) deed ik van alles om bij mijn energie te blijven en te kijken hoe ik de weeën ging opvangen als het eenmaal begon.

Ik kreeg ineens uit het niets een injectie in mijn arm van een van de zusters, zonder dat ze zeiden waarom of wat daar de bedoeling van was.

Ik wist direct het duurt hun te lang, dit is om weeën op te wekken. Maar ik wil geen weeën opwekkers, ik wil dit zelf op een natuurlijke wijze doen, mijn lichaam kan dit!


Heel de droom ging om wachten op een bevalling. En ik zag het in mijn droom al voor me hoe het eruit zag als de kleine geboren werd, die had ik in mijn armen, een klein frummeltje, en ik straalde van geluk, en voelde niets dan liefde. Aan het dagdromen tijdens een droom, dat was ook voor het eerst.

En ik dacht ineens oh ik heb niks op mijn werk verteld ik zal eens zwangerschapsverlof gaan regelen haha. Het voelde voor mij alsof deze baby prematuur ging zijn. Allemaal veel eerder dan verwacht.


Inzicht...

Toen ik wakker werd had ik nog steeds geen bevalling gehad. En ik ben ook niet zwanger dus ik wist dat deze droom me niets wilde zeggen over een baby of een zwangerschap. Maar dit staat symbool voor een grote verandering in mijn leven. De wereld gaat veranderen, er staat van alles te gebeuren en dat voel ik aan alles. Dat voel ik al tijden aan, en zo meerdere met mij.


Het bericht was duidelijk. Heb geduld... je moet wachten, de "bevalling" en de "pijn" komt vanzelf maar dit duurt gewoon nog even.


De injectie die ik kreeg om de boel te versnellen, dit is symbool voor de injecties (vaccins) die nu gegeven worden; dit is om het ontwaken te versnellen. Dit is nodig om mensen wakker te laten worden. Er hangt nu zoveel lading aan, dat er nog meer mensen op gaan staan, en kritischer worden in hun denken. Dit versnelt het proces op aarde. Dit is nodig.


We staan nu in een proces van een energetische shift. Van lage energie en trillingen naar een hoger niveau. De hele aarde, met iedereen die erop zit, zal dit gaan ervaren. Mits je daar voor kiest natuurlijk.

Onze huidige manier van leven, de lage dichtheid van energie waar we nu in leven, de wereld vol corruptie met systemen die niet meer voor ons werken en ook niet voor de aarde. Om daar uit te stappen moet er een energie shift komen, met massale hogere energietrillingen. Die hogere energie komt op het moment dat er massaal mensen ontwaken en hun eigen trilling gaan verhogen. Dat is wat er nu gaande is.


En het inzicht van nu op "mijn ziekenhuiskamer" zitten en mezelf liefdevol voorbereiden op een bevalling die komen gaat is wat ik nu moet doen. In mezelf keren, mezelf afzonderen, leren, voelen en luisteren naar mijn lichaam.

Dat is wat we allemaal mogen doen. Naar binnen keren en dealen met jezelf. Contact maken met je innerlijke zelf. Rust vinden en in stilte zijn. En vooral kijken naar die nieuwe wereld die we voor ons zelf willen creëren.


Hoe ziet jouw nieuwe wereld eruit?

Zonder corruptie, geweld, leed. Maar met compassie voor mens, dier en natuur. Vol liefde, en gelijkheid. Vrijheid van de consumptiemaatschappij.

Een wereld waar we niet hoeven te betalen om te mogen leven.


Hoe ervaar jij dit? Laat het me weten ik ben benieuwd!


Ik heb een aantal meditatie/visualisatie oefeningen gemaakt om beter in contact te komen met je lijf, en de aarde, en je innerlijke zelf. Wat je kan helpen de komende tijd.

Deze zijn opgenomen in de online cursus Energetische Self-Care.

197 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page