top of page

Wat doet Gold Reiki nu eigenlijk?

Je hebt zo veel verschillende Reiki vormen en energie systemen, dat het soms moeilijk is om daar een weg in te vinden. Ik heb altijd gekeken naar wat met mij resoneert op dat moment.


Toen ik begon met Kundalini Reiki in 2018 merkte ik dat deze energie heel krachtig en vurig is, en goed toepasbaar op verschillende vlakken.

Maar een manier om mijn kinderen te behandelen had ik op dat moment niet. (nb; Kundalini Reiki is niet geschikt voor kinderen < 8 jaar)


Een jaar later kwam ik in contact met Gold Reiki. Een manier om kinderen te helpen die overprikkeld en hooggevoelig zijn. Dat was precies wat ik zocht. Daarnaast was ook mijn man aan het kampen met een negatief gedachtenpatroon en daarbij ondersteunt deze Reiki vorm ook.


Wat doet het voor mij?

Voor mijzelf pas ik het toe wanneer ik echt overprikkeld ben. Het gebeurd me gelukkig niet vaak meer maar er zijn zeker nog momenten waar ik teveel prikkels te verwerken krijg, en aan het einde van de dag een error heb ik mijn hoofd. Dan kan ik mezelf behandelen en weer rust vinden.


Ik pas het toe bij mijn kinderen, als zij angsten hebben, of thuis komen met te veel prikkels.

Meestal uit zich dat wanneer ze in bed liggen, en dan kan ik ze extra ondersteuning bieden zodat ze lekker in slaap kunnen vallen.

Daarnaast zorg ik er voor dat hun knuffels waar ze mee slapen ook Gold Reiki energie hebben, en dat helpt hun ook. Ze vragen me nu ook nog regelmatig of ik ''die nieuwe knuffel ook magisch wil maken''.


Mijn man kan ik ook helpen om rustig te worden wanneer hij last had van stress, overprikkeling of een negatieve gedachte spiraal.

Nee het is geen magische oplossing voor een depressie. Maar het het ondersteund wel in dit proces om even rust te vinden en neutraal te zijn.


Hoe pas ik het toe?

Momenteel gaat Gold Reiki hand in hand met Kundalini Reiki voor mij. Ik combineer het heel vaak in een behandeling omdat de energie elkaar zo mooi aanvult.

Van alle cliënten in de praktijk ervaart 9 van de 10 drukte in het hoofd. Ook zijn er heel veel (hoog)gevoelig of kampen met burn-out klachten. Dan gebruik ik de Gold Reiki om dat gevoel van rust in het hoofd te creëren. En dat gevoel van ''ik loop vast en ik weet het allemaal niet meer'' om te turnen naar mogelijkheden. Mogelijkheden om aan jezelf te werken of om wél weer verder te gaan.


Gold Reiki in het kort

  • Gold Reiki stemt je af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos.

  • Het helpt ons om het negatieve te weren en om ons te beschermen.

  • Het zet negatief om in het positief.

  • Gold Reiki heeft als eigenschap angstgevoelens, negativiteit en depressies te transformeren.

  • Het transformeert negatieve gevoelens en emoties en zuivert de mens.

  • Gold Reiki werkt ook heel goed bij kinderen, vooral kinderen die gevoelig zijn of kampen met een bepaalde stoornis of eigenschap (zoals HSP, ADHD, PDD-NOS, autisme)Wil jij dat ook?

Je kan natuurlijk een behandeling ondergaan en het ontvangen.

Maar je kan het ook zelf leren!

Zodat je jezelf kan behandelen wanneer jij dat nodig hebt.


Lees er hier alles over:470 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page