top of page

Huis reinigen


Je huis energetisch reinigen

Je kan op verschillende manieren je huis energetisch (laten) reinigen. - Door te roken met Salie, Palo Santo, of andere soorten smudge. - Door te sprayen met heilig water, of aura sprays. - Met (Kundalini) Reiki. - Schaaltjes zout plaatsen in huis, en gebruik van bepaalde edelstenen. - Door een medium die contact maakt met eventuele entiteiten en deze verzoekt het pand te verlaten. - Door visualisaties en intenties uit te spreken om de woning te reinigen van negatieve energie. - Door het aanroepen van bepaalde (aarts)engelen.

En zo zijn er vast nog tientallen manieren meer te bedenken hoe je een woning zou kunnen reinigen.


Belangrijk is dat wanneer je zelf niet het vertrouwen hebt dit aan te kunnen, je dit laat uitvoeren door iemand die hier ervaring mee heeft. Zeker wanneer je te maken hebt met entiteiten is het verstandig een professional in te schakelen.


Smudgen met Palo Santo en de andere opties die hier werden genoemd is altijd fijn om negatieve energie uit huis of een bepaalde ruimte te krijgen.


Heb jij last van negatieve energie in huis en zou je hier een oplossing voor willen vinden? Een huis reiniging kan ook op afstand plaatsvinden door middel van Reiki energie of een afstemming.


Kijk even verder hier op de website voor afspraakmogelijkheden en meer informatie voor een Reiki behandeling op afstand of op locatie.


285 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page