top of page

Workshop Orakelkaarten

Zondag 4 Juni hebben Eline en ik onze eerste workshop samen gegeven.

Een hele fijne groep van 7 dames heeft deelgenomen en hebben zelf verschillende manieren geleerd van het leggen van Orakelkaarten.Verloop van de dag

We zijn gestart met thee en water drinken en kennismaken op een informele manier. Orakelkaarten sets bekijken en een start gemaakt met de uitleg van Orakelkaarten. Waar komt dit nu eigenlijk vandaan en wat kun je er mee?


Daarna zijn Eline en ik gaan demonstreren hoe je een Orakelkaart legging doet en hoe je als Orakel werkt in de rolverdeling.

Je luistert vooral naar intuïtie en gaat samen in overleg hoe je de kaart kan zien.

Belangrijkste les die we hebben meegegeven is dat je dit eigen mag maken. Ieder heeft zijn eigen ritueel en eigen manier van Orakelkaarten leggen.

Na deze eerste 5-kaarten legging hebben we een 'dans-break' genomen om even te bewegen en uit de energie te komen. Ook hebben we andere vormen van inzichten ontvangen besproken. We trokken ieder een Rune-steen en hebben gezien hoe je bijvoorbeeld ook met je pendel kan werken.


Toen gingen we verder met de tweede 5-kaarten legging, we draaiden de rollen om zodat iedereen een keer een legging heeft gehad en ook heeft gegeven.

Nu we er lekker in komen merk je dat je ''intuïtie'' aan komt te staan en we ook vertrouwen krijgen op hetgeen wat we door krijgen.


Overal om me heen hoor ik herkenning en reflectie op de kaarten en de boodschappen die door komen deze middag.

Alle inzichten die we hebben ontvangen vandaag schreven we op een eigen Orakelkaart die we voor de gelegenheid hebben laten maken. Ook deze neemt iedereen mee naar huis in de goodiebag en kan er aan blijven denken.


Nog even een 'beweeg-break' en het delen van wat ervaringen. De laatste 3 kwartier hebben we de tijd genomen om zelf in te vullen. Of je doet nog een kaart legging, of je bekijkt alle verschillende kaartensets die er zijn en te voelen wat bij je past. Of je deelt ervaringen met anderen. Zo hebben we van bepaalde deelnemers gehoord hoe zij werken met een pendel, welke inzichten ze hebben gekregen van het leggen van Orakelkaarten, en nog even lekker bij gekletst met gelijkgestemden.


Als laatste hebben we onze ervaring gedeeld over de dag en overhandigden wij de goodiebags. Daarin zat een intuïtief gekozen edelsteen, de zelf gekozen Rune-steen, persoonlijke Orakelkaart, wierrook, heerlijke bonbons en de hand-out met alle leggingen die wij graag gebruiken om thuis te gaan proberen.


Deze samenwerking verliep zo lekker en had positieve vibes, dat is zeker niet de laatste keer! Hou daarvoor mijn nieuwsbrief in de gaten wanneer er nieuwe bijeenkomsten zullen worden georganiseerd.


Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Liefs Wendy en Eline
 

Bekijk hier eventuele volgende evenementen:
Mocht je op zoek zijn naar een persoonlijke healing kijk dan naar behandelingen in de praktijk, zoals deze:


19 weergaven0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page