top of page
White on Transparent.png
WhatsApp Image 2020-05-08 at 10.53.19 (3).jpeg

Wil jij ook leren om jezelf en anderen te behandelen met Gold Reiki energie? Dan kun je de Gold Reiki Master cursus doen, en leer je om zelf met deze energie te werken. De cursus vindt plaats in de praktijk in Valkenswaard (omgeving Eindhoven)⁠Het is een volledig pakket met naslagwerk, oefeningen en certificaat na afloop. Je mag jezelf na deze cursus Gold Reiki Master noemen!⁠

 

Wat kan Gold Reiki voor jou doen?

  • Gold Reiki stemt je af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. 

  • Het helpt ons om het negatieve te weren en om ons te beschermen.

  • Het zet negatief om in het positief.

  • Gold Reiki heeft als eigenschap angstgevoelens, negativiteit en depressies te transformeren.

  • Het transformeert negatieve gevoelens en emoties en zuivert de mens.

  • Gold Reiki werkt ook heel goed bij kinderen, vooral kinderen die gevoelig zijn of kampen met een bepaalde stoornis of eigenschap (zoals HSP, ADHD, PDD-NOS, autisme)

WhatsApp Image 2020-05-08 at 10.53.19 (2).jpeg

Wat is Reiki?

Reiki is een universele levensenergie.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen.

 

Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen ervaart de energie anders. De ene voelt de energie als warmte of trillingen op verschillende plekken in het lichaam, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen. De meeste ervaren het als heel prettig en ontspannen. Het lichaam en de geest komen helemaal tot rust.

 Door het sturen van de energie activeren we het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Reiki is toepasbaar op jezelf, mensen, dieren en middelen/voorwerpen

Je hebt veel verschillende soorten Reiki vormen.

Wat is Gold Reiki?

Gold Reiki is een transformerende energie die negatief ombuigt naar positief. Ook zeer geschikt voor kinderen en hooggevoelige personen.

Gold Reiki:

Gold Reiki is een van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het gouden licht staat bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Reiki heeft als eigenschap om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens, en buigt dit om naar positief.

Ook is het een goede zuiverende energie.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten of stress hebben.

Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben bij dit healingsysteem. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje.

Gold Reiki Cursus.png

Wat leer je bij deze cursus Gold Reiki?

 

- Jezelf behandelen

- Iemand anders behandelen

- Afstandsbehandeling

- Ethiek

- Inwijden van anderen

- Inwijden van objecten

 

Je zal in dit proces worden ondersteund en begeleid.

En er zullen gespreken volgen over spiritualiteit tijdens de sessies.​

Dit pakket bestaat uit het volgende:

- Inwijding deel 1

- Inwijding deel 2

- Inwijding deel 3

- Inclusief Master certificaat

- Naslagwerk voor jezelf

Inschrijven

 

Het betreft 3 sessies in de praktijk in Valkenswaard, van ongeveer 1,5 / 2 uur met maximaal 2 cursisten tegelijk.

Investering in jezelf €200,-

*We plannen de data gezamenlijk in zodat het zeker voor iedereen uitkomt.

Zet jezelf hier op de wachtlijst, voor de volgende groepen.

Reiki behandeling
Inschrijven Gold
bottom of page