top of page
White on Transparent.png

Een sterke, vurige, Kundalini Reiki geeft heling op pijnlijke plekken, helpt het natuurlijk herstelvermorgen en brengt je energetisch in balans. Maar helpt ook bij psychische problemen, situaties in dit leven, in vorige levens, of het loslaten van trauma's. Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie, een moment voor jezelf.

Wat is Reiki?

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijze.

Reiki is een universele levensenergie.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen ervaart de energie anders. De ene voelt de energie als warmte of trillingen op verschillende plekken in het lichaam, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen.
De meeste ervaren het als heel prettig en ontspannen. Het lichaam en de geest komen helemaal tot rust.

 Door het sturen van de energie activeren we het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Reiki is toepasbaar op jezelf, mensen, dieren en middelen/voorwerpen. 

Je hebt veel verschillende soorten Reiki vormen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een behandeling in de praktijk lig je ontspannen met je ogen dicht met een ontspannen muziekje op de achtergrond. Ik zal met mijn handen op het lichaam, of net boven het lichaam Reiki energie geven. Wanneer het situaties betreft waar je Reiki nodig hebt zal ik mijn handen niet boven het lichaam houden. 

Wanneer je op afstand een behandeling krijgt, ontvang je een muziekje die je thuis kunt draaien tijdens de behandeling. Je ligt dan ook ontspannen thuis op de bank bijvoorbeeld. 

Ik stuur dan de helende energie naar je toe, omdat dit universele energie is werkt dit ook op afstand. Je verneemt dan van mij wanneer de behandeling klaar is.

Momenteel gebruik in Kundalini Reiki en andere Reiki vormen als een van de vele tools van een Energy Healing. Ook wordt dit gebruikt bij een van de Trajecten die ik aanbied.

Wil je het zelf leren, zodat je jezelf en anderen kan behandelen? Kijk dan even naar de Kundalini Reiki Master cursus.

WhatsApp Image 2020-05-08 at 10.53.19 (6).jpeg

Kundalini Reiki:

Deze intuïtieve vorm van Reiki heeft een vurige Kundalini Energie die helpt het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam te activeren. Het kan helpen zaken op een rij te zetten, of het loslaten van oude trauma's en blokkades. Deze energie is zeer krachtig, zeker in verhouding met Traditionele Usui Reiki vormen. Het is zowel in te zetten voor specifieke lichamelijke klachten, maar ook mentale problemen, situaties in dit leven, in vorige levens, geboortetrauma, en andere zaken die aandacht nodig hebben. Onthoudt dat deze energie zal gaan waar het nodig is, en je zal geven wat je aankunt. Dit betekent dat je misschien komt met hoofdpijn klachten, maar de energie wordt geleid naar een ander probleem wat wellicht de oorzaak is van het probleem. De energie weet waar het gaan moet. 

Met Kundalini Reiki is het mogelijk om:

Situaties te behandelen

Je kunt karaktereigenschappen of een (lichamelijke) situatie behandelen. Bijvoorbeeld: jaloezie, nervositeit, kiespijn, verdriet en woede enz.

Een kamer of huis te reinigen

In een huis of kamer kunnen negatieve energieën hangen waardoor de ruimte niet prettig kan aanvoelen. Door het te behandelen met reiki zal het huis of kamer gereinigd worden waardoor het weer prettig aanvoelt.

Karmische banden te behandelen

Er is altijd een band tussen degene waar we veel van houden (bijvoorbeeld onze ouders) en onszelf. Soms kunnen die banden een negatief gevoel teweeg brengen, wat een negatief effect op ons lichaam en geest kan hebben. Vaak worden relaties sterker en hechter als we de band tussen de anderen en onszelf hebben behandeld.

Geboorte Trauma Reiki
Een ingrijpend trauma is geboren worden.
Van een zachte, warme, geluiddempende omgeving plotseling door een nauw kanaal waar je uiteindelijk na veel stress in een koudere, lawaaierige wereld terechtkomt. Om dit trauma te verlichten en op te lossen, heb je deze specifieke vorm van energie of Reiki nodig. Lees er hier meer over.

 

Locatie Reiki
Zoals er banden zijn tussen mensen die dichtbij je staan bestaat er ook een band tussen jou en mensen die je minder goed kent, of tussen jou en bepaalde plaatsen, zelfs tussen jou en de aarde. Ook deze band kan een negatief gevoel geven, en daardoor een negatief effect op onze lichaam en geest.
De energie die je gebruikt om deze specifieke band te helen is anders dan de andere vormen, maar geeft optimale resultaten.

Vorig Leven Reiki
Deze Reikivorm heelt blokkades gevormd door vorige levens. We nemen altijd bepaalde situaties mee uit ons vorige leven wat nog niet is verwerkt. Door vorig leven Reiki toe te passen zal het in dit leven verwerkt worden zodat de blokkade zal verdwijnen.

DNA Reiki
Deze energievorm heeft de mogelijkheid om ons DNA te helen. (DNA is drager van erfelijke informatie. Het bevat de code voor de opbouw van het wezen. Ieder wezen heeft een unieke DNA-samenstelling) We zijn door deze Reikivorm in staat negatief geërfde genen en ziekten te helpen helen.
Na 3 weken kun je resultaat opmerken.

Kristal Reiki
Overal verspreid in ons lichaam hebben we kleine ophopingen van kristallen. Dit zijn punten waar een trauma (lichamelijk of geestelijk) hebben plaatsgevonden, gedurende ons hele leven.
Iedere keer als we uitstellen om een trauma aan te pakken en op te lossen, vormt zich een microscopisch klein kristal. Zo’n trauma kan van alles zijn; van gebroken arm, een kneuzing na een val, maar ook verdriet of verlies van een dierbare. Als bijvoorbeeld iemand zijn arm breekt, vormt zich een klein kristal om de herinnering aan de pijn en de gevoelens die je ervoer tijdens en vlak na het trauma vast te houden.
Als er geen verdere onopgeloste problemen of gevoelens zijn achter zo’n trauma kunnen de kristallen opgelost en geheeld worden. Bijna ieder kristal wat zich door een trauma heeft gevormd kan opgelost worden.
Een complete Kristal Reiki sessie bevat altijd 2 behandelingen.

Diamant Reiki
Deze laatste en ultieme Kundalini Reiki vorm versterkt de kracht van jouw Kundalini-energie waardoor je energieveld wordt versterkt en je chakra’s in balans komen.

​​

--- 

Bijna al deze behandelingen kunnen zowel op afstand als in de praktijk plaatsvinden.*

*Behalve de Kristal Reiki, die zal met handoplegging gegeven moeten worden.

45 - 60 minuten

Wil jij dit ook ervaren?

Plan dan eerst een kennismaking met me in!

Na de kennismaking is het mogelijk een afspraak met me in te plannen.

Let op, momenteel heb ik een klantenstop. Ik zal tot medio 2024 geen nieuwe klanten meer aannemen.

Er zijn verschillende Reiki vormen die ik kan toepassen. Momenteel gebruik ik Reiki als aanvullende tool bij een Energy Healing of bij persoonlijke begeleiding van een van de Trajecten. Bekijk de mogelijkheden onderaan deze pagina.

Heb je interesse in een Reiki behandeling en andere behandelingen? Kijk dan eens bij pakketten.

Reiki behandeling
bottom of page